nedelja, 4. oktober 2009

Stargate Universe



Po enem filmu in dveh serijah je končno prišel še tretji spin-off Stargate Universe. Fani serije so na ta del čakali, kakor čaka odvisnež od kofeina na liter kofeta. Postavljena je po času zadnjega dela Stargate Atlantis, za katerega, še mora pridi direct to DVD film.

Da zaključijo s prokletim cliffhangerjem. Da. No, nazaj na Vesolje. Ker je na vseh zvezdnih vratah po devet "chevronov", so se znanstveniki ubadali s problemom, kam vodi še naslov z devetimi znaki. Ker sami tega problema niso mogli razrešiti, so ga integrirali v igro, ki ga je rešil falirani študent MIT.

Od tam naprej zgodba napreduje kakor SGA, toda še vseeno deluje napeto in stil snemanja ter igranja je bolj človeški, torej z karakterji, ki niso popolni.



Da ne bo čisto brez znanih obrazov, so v serijo vključili Richard Dean Andersona(Jack O'Neill), ki se je mimogrede vidno zredil, general pa take fore, Amanda Tapping(Samantha Carter) in Michaela Shanksa(Daniel Jackson). Starega dobrega Teal'ca(Chrisoper Judge), ni.

Karakterji naše nove serije pridejo na Starodavno ladjo, ki je bila programirana za to, da razišče in kategorira planete, na katere so bile "nasejane" noe zvezdne vrate. Da ne bi bilo dolgčas, ta ladja potuje po različnih galaksijah.

Da, problem. Priporočam ogled te serije, bo prinesla mnogo zanimivega, odgovorila stara vprašanja in seveda, postavila 1000 novih.

2 komentarja:

  1. ti pa tvoje serije u pizdo s pejt solit ž z unem true blood-om s matram k š ni posnet do konca in morm čakat š en let n nov del.
    Damn you!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. hahaha,...še dobr d js še nism dokionca pogledala:D, sam j pa škoda d '' MacGyvra'' ni več u timu ampak sedi za pisalno mizo :D

    OdgovoriIzbriši