ponedeljek, 5. oktober 2009

Grigori Rasputin


Sam če ima pa že kaj, ima pa brada stile.

Ali veste, kdo je naš preljubi mistik Grigori? Ne? Naj začnem? Seveda bom! Živel je precej nezanimivo življenje v ruski vasici z imenom Pokrovskoye v Sibiriji. Ker je bilo v njegovi vasici verjetno dolgčas,(pač ne moreš, kar naprej streljati volkov), se je mladi Rasputin hote ali nehote odločil, po okoliških govoricah, da bo imel nadnaravne moči.

Naj bi se začelo s tem, da je našel tatu očetovega konja. Šel je za meniha, malce živel v zaporu in na koncu začel delati, kot zdravilec in prerok, na koncu je delal celo za ruskega carja. Vem, dokaj nezanimivo življenje. Je imel pa toliko bolj zanimivo smrt. Oziroma kako je umiral.

Najprej, ga je hotela ubiti bivša prostitutka, Khionia Guseva. Ne vem, odkod jim imena. Verjetno ruska vodka pa te fore. No delala oz. bila je učenka je za njegovega bivšega prijatelja/meniha Iliodorja, ki ji je ukazal naj ga ubije, saj je glede na njegove moralne prekrške utemeljil, da je antikrist.

Ko ga je srečala, mu je nož porinila v trebuh, ga instiktivno malce premaknila in mu ga ponesreči potegnila ven skupaj z črevami. Ne ni še konec. Čeprav pričakujete nasprotno. Človeka so "malce" zašili in zakrpali in že spet je bil, kot nov, čeprav malce drugačen, kar je za pričakovati, ko skoraj umreš z drobovjem na zraku.

Po tem "incidentu" je živel še 2 spet nezanimivi leti, dokler se ni skupina plemičev, s Felixem Yusupovem na čelu, odločili, da je njegov vpliv na Carjevo družino prevelik. In je moral umreti.

Najprej so mu postregli kolačke in vino zmešano z dovolj ciankalija za "ups" smrt pet ljudi. Po končani jedi je v smislu Jacka Nicholsona rekel: "I cant believe i ate the whole think!". Dragi Yusopov, neverujoč svojim očem, je stekel gor, k svojim pajdašem za kratek pomenek, da ga verjetno bodo morali ubiti na bolj očiten način.

Z revolverjem je stekel nazaj dol in ga ustrelil v hrbet. Misleč, da je mrtev so odšli, toda princ se je odpravil nazaj po svoj plašč. Zdaj postaja zanimivo kajneda :D. Ko je stopil notri v sobo z Grigorijem je le-ta odprl oči, mu dokaj nepretresen rekel "ti poredni fant" in ga skušal zadaviti.

Tačasi je prišla druščina in ga ustrelila v hrbet še trikrat. On je padel, toda po podrobnem "pregledu" so ugotovili, da hoče vstati. To je dec. Potlej so ga še dodobra pretepli, kakor neka prijateljica pretepe šnicl in ga kastrirali. Ne me spraševati. Verjetno so mislili, da je sam Lucifer in so tako hoteli preprečiti razširitev njegovih potomcev. Tukaj je slika in link.

Čeprav prepozno. Zavili so ga v kos rjuhe ter ga vrgli v ledeno mrzlo reko Nevo. Umrl je zaradi utonitve. Na koncu je ta dec bil .... dec. Kdo še zdrži zastrupitev, ustrelitev(4x), pretep in kastracijo, ter na koncu umre zaradi utopitve.


P.S. Tole velja, kot prošnja. Prosim komentirajte več, ker se nekateri počutijo preveč zapostavljene :D. In če bi se vam dalo, prosim kliknite na oglase, saj trenutno (še) nimam štipendije in bencin je drag. Obljubljam vam še mnogo objav.

1 komentar:

  1. Hahaha, js btw šnicla ne tepem...sam zrahalm mal meso :P:D. Rasputin j pa biu...posebn, razlog zkaj mu ciankalij ni škodvau je n tem, da poba ni imel želodčne kisline temveč bazo...:D Tko da...medicinski fenomen :P

    OdgovoriIzbriši