petek, 2. oktober 2009

Neumni in potrebni

Ljudje so pohotni ali pa neumni. Ali pa oboje skupaj. Včasih dodajo še kaj zraven. Tukaj imate par neverjetnih zgodb, ki so ali pa mogoče tudi niso izmišljene.

Izginuli ključi

"Nekoč je na urgenco prišla neka histerična ženska. Ravnokar sta se s fantom hudo sporekla, medtem ko sta sedela v parkiranem avtu. Dejala je, da se je tako razjezila, da je iz ključavnice povlekla avtomobilske ključe in jih vtaknila v svojo nožnico, da ne bi mogel odpeljati, sedaj pa jih ne more najti in izvleči. Temeljito sem jo pregledala, a jih tudi sama nisem mogla najti, zato smo jo poslali na rentgen. Na rentgenski sliki ni bilo ne duha ne sluha o ključih, zato smo zaključili, da so ji najverjetneje padli ven nekje na poti, pa tega sploh ni opazila.''

Hot-dog

''Nekoč smo sprejeli moškega, ki ga je ugriznil pes. Zanimivo je to, kam in kako ga je ugriznil. Medtem ko je njegova žena pripravljala zajtrk, je mož dobil genialno idejo in svoj penis vtaknil v njeno sirovo štručko. Pes, ki je ležal pod mizo, je videl slastni sendvič s 'klobaso' in v skoku pošteno zagrizel vanj. Na srečo so kirurgi lahko zakrpali njegov ponos, tako da sva se z ženo lahko pošteno nasmejala njegovi neumnosti,'' nama je priznala neka druga medicinska sestra.

Pink-ponk

"Mlad par je prišel v bolnišnico in nam povedal, da je ona med seksom njemu vstavila v danko srednje veliko gumijasto žogico, ki je obtičala tako visoko, da je ne moreta več dobiti ven. To ni uspelo niti tam prisotnemu zdravniku, zato smo poklicali kirurga. Čez nekaj časa je moški začel kašljati in žogica je priletela ven iz njegove zadnje plati s tako hitrostjo, da se je odbila od tal in zadela kirurga, ki je ravnokar vstopil, naravnost v glavo,'' se ni mogla nehati smejati naslednja sogovornica.

Njegov fetiš so pločniki in vreče za smeti

Karla Watkinsa, 20, je februarja leta 1993 sodišče v Herefordu, ZDA, obsodilo na tri leta pogojne kazni in napotilo na psihiatrično zdravljenje zaradi ogrožanja javne morale z nespodobnim obnašanjem v javnosti. Možakarja so namreč večkrat zalotili pri spolnem občevanju s – pločniki! Policisti so ga našli ležečega na robu cestišča, z obrazom proti tlom in hlačami okrog gležnjev. Nek fant je pričal, da se je njegova gola zadnjica pri tem premikala gor in dol. Aprila leta 1995 je bil Watkins znova pred sodiščem, tokrat obtožen simuliranja seksa s plastično vrečko za smeti pred očmi zgroženih mladoletnih šolark. Priznal je, da so vrečke za smeti njegov dolgoleten fetiš, njegova ultimativna spolna fantazija pa je seks z vrečkami na tovornjaku za odvoz smeti, kjer naj bi ga smetarji večkrat tudi našli. Odbit tip, ni kaj.

Osemdeset metrov marmorja

V ameriški Kaliforniji je kult poznan pod imenom Abrahamova cerkev ABC leta 1995 postavil dih jemajoči spomenik. 80 metrov visok in 10 metrov širok steber iz sicilijanskega marmorja naj bi bil replika penisa vodje kulta, častitljivega gospoda Caligule Croesusa Spurtyna. Da, verjeli ali ne, to je njegovo pravo ime. Iz ogromne glavice spomenika bruha tudi večni ogenj, česar original, vsaj upamo, verjetno ni sposoben. Kmalu po odkritju spomenika so oblasti zaprle mehiško restavracijo, ki je bila v lasti kulta, saj naj bi pri pripravi jedi uporabljali Spurtynovo spermo.

Zadnjica ni akvarij

"Nek moški mi je razložil, da mu je njegova punca hotela rektalno izmeriti temperaturo in je spotoma 'izgubila' termometer. Ob pregledu sem lahko celo videla stekleno konico, ki je kukala iz njegove zadnjice, zato sem termometer s primernim inštrumentom previdno izvlekla. Res je bil termometer, ampak kakšen! On in njegova punca sta se zabavala z več kot 40 centimetrov dolgim termometrom, ki se uporablja za merjenje temperature vode v akvarijih,'' se smeje neka medicinska sestra.

Velik romantik

''Najbolj mi je ostal v spominu nek moški, ki je želel presenetiti svojo partnerko za valentinovo, a se ni izšlo ravno tako, kot si je zamislil,'' je dejala neka medicinska sestra. ''Pričakati jo je hotel z rožo v penisu, zato je na vrtu odrezal geranijo in si jo vtaknil v sečnico. To ni bil večji problem, ko pa jo je hotel izvleči, so se mu trdovratne dlačice na cvetličnem steblu zarile v stene uretre in jo povsem raztrgale. Nesrečniku so lahko pomagali le z večurno, zelo zahtevno operacijo.''

Jaka Racman prek satelita

Precej bizarna je tudi zgodba neimenovane dvaintridesetletnice, ki je trpela za paranoidno shizofrenijo. Leta 1992 je postala prepričana, da ji je Jaka Racman izpovedal svojo ljubezen preko sosedovega satelitskega krožnika. Nekoč so jo celo našli, ko je v njem sedela in se samozadovoljevala, saj si je predstavljala, da se ljubi s svojim najljubšim risanim junakom.

Grozljivka B produkcije

Dr. Strangelove je ime, ki ga je policija v Minnesoti namenila 25-letnemu Tomu Lippertu. Trčeni profesor je skupaj s svojim 21-letnim prijateljem Haroldom Tennesonom izumil nekakšen ljubezenski stroj, ki naj bi žensko prisilil, da se zaljubi vate. Za poskusnega zajčka sta v malih oglasih izbrala 21-letno Susan Cochrane in jo kot v slabi grozljivki pobrala, zvezala in odvlekla v kletni laboratorij. Zavila sta jo v rjuho in privezala na mizo, kjer ji je Lippert kakšno uro razlagal svojo strast do znanosti in predanost svojemu velikemu odkritju, nato pa sta jo stlačila v škatlo, polno električnih žic, in vklopila stikalo. Susan je čutila le bežno ščemenje, v norega profesorja pa se ni zaljubila. Zato sta jo Lippert in Tenneson imela zaprto v kleti še en mesec, dokler je niso rešili policisti, ki so izsledili njen klic na pomoč. V vsem tem času se Lippert Susan ni niti dotaknil. Najbližje temu je prišlo neko nevihtno noč, ko jo je prisilil, da spi z njim v postelji, vseeno pa je potem celo noč le oblečen ležal poleg nje. Morda pa bo ljubezen svojega življenja našel v zaporu.

Lovila je zajčka

Gospa Sanderson iz Avstralije se je igrala s svojim vibratorjem, ko je zaslišala policijske sirene, zato je vstala in šla do okna. Ravno takrat, ko se je nagnila skozenj, je vibrator padel iz njene vagine, se odbil od tal in poletel skozi okno, ona pa je po neuspešnem poskusu lovljenja z nago ritjo končala štiri metre nižje na cesti. Tega prizora g. Steven Hockney, ki jo je skoraj povozil, verjetno ne bo pozabil do konca svojega življenja. Razposajena gospodinja in njen vibrator sta jo odnesla le z nekaj odrgninami.

Pozor, vroče!

Najstnika, ki je hotel posnemati prizor iz filmske uspešnice Ameriška pita, so pripeljali v bolnico s hudimi opeklinami. Kot se je izkazalo, se je 17-letnemu Dwightu Emburgerju preveč mudilo, da bi počakal, da se pita ohladi, vroč nadev pa mu je opekel njegov penis. Predstavnik bolnišnice je dejal, da bi se morali producenti tovrstnih filmov bolj zavedati učinkov, ki jih imajo njihovi filmi na najstnike. Ah, ja.

1 komentar:

  1. Hja...ljudje majo čudne fetiše...recimo na očala :P ;) sama, kot bodoča medicinska sestra nebi rada imela opravka s takšnimi am...ljudmi :P:)

    OdgovoriIzbriši