ponedeljek, 21. september 2009

Pravica istospolnih partnerjev do poroke in posvojitve otroka

(Lep tatu, kajneda)

Ste že slišali, brali ali videli za novi zakon, ki ga bodo verjetno sprejeli in bo dovoljeval poroko homoseksualnih partnerjev in pravico do posvojitve otroka. Ta zakon podpira (moj) LDS. Kaj si pa jaz mislim o tem. KONČNO.

Končno se bomo lahko pridružili tisti peščici držav, ki dovoljuje poroko istospolnih partnerjev in jim, da pravico do posvojitve. Čeprav bo kaka NSi začela, da to nimajo družinskih in moralnih vrednot. Jaz ne rečem, da je vsak od njih angel. Toda še vseeno jih ima več pospravljeno po podstrešju, (dobesedno in v prenesenem pomenu), kakor pa marsikateri heterosexualec.

Pa kdo bo zdaj bolj skrbel za otroke. Tisti par, ki je moral nanj čakati, podpisovati dokumente in pogodbe ali pa tisti, ki jih ven "meče", kakor avtomat za pijačo. Z vsem svojim srcem upam, da bodo ta zakon sprejeli. Na začetku bo veliko dilem, težav in nezadovoljstva.

Toda z leti se bo to spremenilo. Ali bo zastaralo ali pa bojo ljudje uvideli, da to ni nekaj slabega in, da z poroko ali posvojitvijo s strani homo ljudi ni nič narobe.

3 komentarji:

  1. mislim d s mal motiš sej ok naj s poročajo akr s mene tiče naj s poročijo usak dan večkrt č jim paše bmk ampak posvojitve...izpadem homofob ampak posvojitev jim pa nebi prepustil. reči kar hočeš ampak to ni naravno. enostavno ni

    OdgovoriIzbriši
  2. Naravno tudi ni pobijanje, mučenje, posiljevanje, preprodajanje otrok kajneda. To je še nekaj najman "slabega", kar se jim lahko zgodi.

    OdgovoriIzbriši
  3. če smo ž glih pr tem ubijanje j naravn kr živali s skuz pobijajo mučenje pa ostalo s pa strinjam. in č smo ž glih pr tem s mučenje posiljevanje pa preprodaja po zakonu preganja tko d č sklepamo po tem bi s mogl tud pol homoseksualce preganjat po zakoni (ne pravm d bi blo to treba nardit sam tko mal razmišlam pa tvoje besede razvijam naprej)

    OdgovoriIzbriši