torek, 22. september 2009

Moja lestvica najboljših iger (Part Duo)

Tako. Objavil sem naslednje tri igre, ki so po mojem mnenju super. Upam, da si boste našli, kako zanimivo.

7.Second Sight (Action-Adventure)


Postavljeni v vlogo Johna Vattica, se zbudite v bolniški sobi. Brez spomina na svojo preteklost, zgubljeni tavate po bolnišnici, (kjer vas hočejo ustaviti/ubiti), dokler ne najdete nekega podatka in vam sproži flashback (močno doživetje spomina, do zadnje podrobnosti...).

Skozi celotno igro postopoma odkrivate, kaj se vam je zgodilo, zraven pa dobivate še raznorazne moči, kot so telikineza, projekcija, psionični udarec itd. Na koncu pa doživite že izvrstno narejen preobrat.

6. No One Lives Forever 2: A Spy In H.A.R.M.'s Way (FPS)


Čudovita igra polna humorja, odštekanih orožij in krutih kazni v sovražni fakciji,(vojake, ki se niso dobro odrezali spremenijo v žive kocke:D). Igrate seksi britansko agentko Cate, ki mora, (sama), ustaviti in uničiti načrte šefu H.A.R.M-a.

Skozi igro odkrivate, čedalje bolj čudne eksperimente in čedalje bolj smešne bosse(mimika, generala v vozičku z raketami). Igralnost je odlična, humor je britanski in agentka je seksi. Kaj še hočete, pojdite igrat.


Command & Conquer 3: Tiberium Wars (Real-Time Strategy)

V tem univerzumu, je leta 1995 na zemljo padel komet s čudnim alienskim kristalom, ki so ga poimenovali Tiberij. Sprva je bilo to nekaj čudovitega, toda pozneje ugotovijo, da se hitro razširja in uničuje ekosistem.

In od takrat naprej se dve fakciji (NOD in GDI) borita, da bi ga odpravili ali pa z njim prišli v naslednjo evolucijsko stanje. Izbirate lahko med dvema, če obrnete z obema, tremi fakcijami, kjer so predstavljene njihove zgodbe. Zgodba in gameplay sta odlična, z profesionalno igralsko zasedbo,(svojo vlogo odlično zaigra Joseph D. Kucan). Kar je slabo pri tej igri je to, da je prekratka.

Ni komentarjev:

Objavite komentar