nedelja, 13. december 2009

Darwinove nagrade

Darwinove nagrade, so poimenovane po slavnem Charelsu Darwinu, utemelitelju evolucije. Toda, Darwinove nagrade se ne podeljujejo tistim, ki se "nadgradijo", ampak tistim, ki se nimajo več šanse razširjati svojih genov. Bodisi kastracija, bodisi simulacija neživljenja. Tukaj so moje najljubše. Enjoy :D




Iznajdljivi duhovnik
Adelir Antonio, duhovnik, se je odločil, da se bo poskušal čimbolj približati bogu, brez kakšnih samomorilskih potez. Kh, bullshit, kh. Vzel je ploven stol, ga privezal na balone napolnjene s helijem, s seboj vzel še hrano, satelitski telefon in GPS. Odrezal je vrvi in šel nasproti bogu. Dobesedno. Ker je veter začel pihati v nasprotno smer od zaželjene, ga je odneslo proti morju. Namesto, da bi se s padalom spustil že, ko je bil nad kopnom, se je odločil, da bo raje šel s tokom in ko je bil že zaskrbljen je pokical obalno stražo. Vse bi se končalo v redu, če se le pozanimal, kako deluje GPS. Čez nekaj časa so našli njegovo truplo. Aja, pa dobil je dvojno Darwinovo, saj je, poleg tega, da ga je dobil v naročje bog, še prisegel, da bo držal celibat. Če malce pomislimo, se lahko vsak klerik pohvali z Darwinovo nagrado.

Mokra postelja
Tridesetletna Devan LeAnn, se je s prijateljem odločila, da bosta šla obiskat jezero, ki je zaradi močnega deževja pridobil toliko vode, da je ta ušla iz jezera in naredila manjšo reko. Zdelo se jima je zabavno, da bi se z vzemtnico zapeljala, po tej strugi. Mogoče, bi bilo zabavno, če bi vzela vzmetnico, ki nima za polnilo peno. Prijatelj od naše nagrajenke je povedal, da je zvečer nenadoma izginila. Njeno truplo so našli naslednje jutro, zapleteno v drevesa.

Predragi avto
V Italiji, se je voznik porscheja odločil, da je že preveč časa čakal pred rdečo lučjo in je zato, speljal naprej, kljub opozorilnim znakom. Kaj so bli ti opozorilni znaki. Pomenili so prihajajoči vlak. Ker ni šlo vse po maslu, so ga zapornice ujele na tračnice. Vozniku je rabil nekaj časa, da je premislil situacijo v kateri se je znašel, toda namesto, da bi zbežal na varno je začel teči proti vlaku in mu mahal naj ustavi. Avto ni bil po trku tako poškodovan, toda njegov lastnik, ki ga je odbilo 30m stran pa je bil v malce slabšem stanju. Razglasili so ga za mrtvega. Physics, physics, he is our man, if he can`t do it no one can.

Pa je počilo
Zdolgočasena moška v neki tovarni, sta se odločila, da je cev, ki dovaja potrebni pritisk za industrijska orodja, izredno zabavna stvar. Najprej sta iz oblek spihala prah, nato je pa en izmed njju slekel hlače in si privoščil malce prepiha za svoje emmmm... komarade. Naslednja stvar, ki jo je naredil je to, da si je rekel, da manjka samo še malo straniščnega humorja. Nastavek za cev, si je vtaknil v svojo analno odprtino ter spustil vseh prečudovitih 6 barov zraka. (Avtomobilska guma navadnega avta jih ima 2,3). Razrtgalo mu je par metrov črev in pridružil si je mesto med vsemi počenimi baloni.

Odvetnik
Da, bi razložil, koliko je njihovo odvetniško podjetje vrhunsko je zaposleni, razlagal dvema študentoma vzdržljivost njihovih oken. Z ramo se je zaletel v okno, to je zdržalo, toda niso pa zdržalo lepilo, s katerim je bila šipa zalepljena in ga tako spravilo v prosti pad 24 nadstropij nad zemljo. Verjetno je bila glavna tema pogovora to, da ni šans, da lahko tako naredita samomor.

Bungeeeee...NE
22 letni moški, se je odločil, da si bo malce popestril svoje življenje pečenja hitre prehrane in se je zato odločil, da bo z bungge vrvjo skočil z 23 metrov visokega mosta. Vrv je zvezal, tako da se mu ne bi odvezala in preveril je, da je par metrov krajša, kakor pa višina mostu. Naslednji dan so ga našli mrtvega. Žal (ali na srečo) je bila dolžina raztegnjene vrvi daljša, kakor pa višina mostu.

Osamljenost, pohota, drag sesalec.
Nek neporočen 50-letnik, se je neke noči odločil, da se bo malo rokoval s svojim gospodom. Še prej je pa opazil sesalec, ki ga je nedavno tega kupil. Seštel je 1+1 in vstavil svojega korenjaka v sesalec oz. odprtino cevi. Ni pa vedel, ali pa je pozabil, da ima ta sesalec, po 10 centimetrih rezilo, ki reže smeti. Da. To se pa zgodi, če se dotikate samega sebe. S sesalcem.

Wannabe vohun. 
28-letni Fabio je zapustil družinski posel, vzgajanja nojev in je raje šel za voznika tovornjaka. Toda eden izmed njegovih hobijev je bila izdelava vohunskih orožij in napravic. Tako se je odločil, da bo naredil kuli-pištolco. To je pokazal svojim prijateljem in, da bi dokazal, da dela, je prislonil kuli na glavo in pritisnil. Metek mu je vstal v glavi.

Darwin RULZ!

2 komentarja:

  1. jz spodbujam velik ljudi, k temu, da si naj prslužjo darwinovo nagrado. čim več tega prosm!!!!
    pa....FIRST!!!!!:p

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahaha...vrhunska ubjava xD js bom tut darwinovo dubila, k bom stara pa betežna bom šla pa nebul bulano/noro/kretensko stvar nrdila, posledično seveda umrla...ampak umrla bom pa s stilam in darwinovo nagrado u rokih ( č jih bom še mela) xD:D

    OdgovoriIzbriši