ponedeljek, 12. oktober 2009

Živali potegnjene iz vaših nočnih mor

Nikoli nisem vedel, da obstajajo tako.... milo rečeno grozne živali. Zakaj so se skozi evolucijo ustvarile, vprašajte strica Darwina. Tukaj jih imate; "Freddy Krueger in the flesh".

1.Globokomorska izležnica(o.p.)



Faco imajo tako, kot da bi šli v pekel in pobrali najhuje mučene duše. Čeprav dosežejo velikost 11cm jih še vseeno ne bi rad videl v svoji bližini. Kadarkoli. Sploh! Iz globin pridejo šele ponoči, razlog za to je pa verjetno nabiranje otrok za svoja hudičeva semena.

2.Promachoteuthis Sulcus (prevod ni potreben)



Ima kdo tukaj rad lignje? Jaz jih obožujem. So dobri, malce žvečljivi z tatarsko najboljši. Ne ta! Pri tej ne veš, kdo bo pojedel koga. Bil bi boj do smrti. Uganite kdo bi zmagal. Zajbavam. Čeprav izgleda, da ima zobe so to v resnici ustnice, ki so tako oblikovane. Vseeno je ne bi jedel.


3.Riba z človeškim obrazom





Mimikrija je za živali čudovita stvar, toda tole preseže vse meje. Nihče ne bi smel oponašati človeški videz. Razen psov. Psi imajo obrvi :D. Takšne ribe še Japonci ne bi pojedli. Čeprav jih imajo v ribnikih. Pa še to zaradi tega, ker neka vrsta zlate ribice doživi neko genetsko mutacijo in je potem nihče noče ujeti. Zakaj le? 


4.Pajek z "  Have a nice day"   smeškom (Theridion grallatora)


 

 Fraza pri tem pajku ne opravi svojega namena. Pride muha reče: "o super!", potem pa: "motherfucker!". Malce Comediana je v vsakem od nas. In pajkov. In psov. 


5.Morska kumara (Chtulu ličinka)




To je delo evolucije, ustvarilteljec Half-Lifa in Chtuluja. Bolj grozne morske kumare si ne bi mogli izmisliti. Čeprav dolga samo par centimetrov in se zadržuje na morskem dnu, kjer išče hrano, sem vseeno mnenja, da je ta "žival" kriva za izognitja letal in ladij v Bermudskem trikotniku.

6.Škorpijon z kleščami


  
Izgleda, kot pajek z kleščami, toda videz vara. V resnici je to nenevarni, nestrupeni škorpijon, ki se nahaja v tropskih gozdovih, kjer se skriva v jamah. Toda videz vara in se skriva zato, da bi ustvaril vojsko Pajkonov. Ki bi zavladali svetu. Skupaj z kravami. In psi. 

7.Žirafa ščurek




Ščurek z dolgim vratom. Zakaj? Zakaj ima vrat od žirafe? Noč ni šla po načrtu? Gospa žirafa pojedla malce preveč fermentiranih jabolk? Noben ne ve. Ali pa si ne upa povedati. It sees everything.

8.Mata Mata želva


  
Naravnost iz jedrskih reaktorjev Južne Amerike, prihaja 11-kilogramska, 44cm dolgaaaaa.... Želva? Njena oblika naj bi bila samo krinika, da je ne pojejo večje živali, toda kdo ve? Ja, KDO?!


9.Aye Aye Lemur




Iščete droge, toda jih nikjer v hudičevem stanovanju ne najdete? Ste analno pregledali sostanovalca/e? Imate doma tegale lemurja? Da. Kriva je. Zaradi svoje grotesknosti in dejstva, da živi na Madagaskarju je tale živalca precej ogrožena.


Ker je država tretjega sveta in so ljudje radi vraževerni, tele živalce radi pobijajo, misleč, da je prišel iz domišljije najhujših otrok. Na nek način, se z njimi strinjam.

10.Zvezdnonosi krt




Pri tej vrsti pa ne vem kaj je bilo narobe. Ali se je sparil z hobotnico z zobmi ali pa je nekdo hotel z pokajočo cigaro tega krta prestrašiti. Oboje je šlo grozno, grozno narobe. K sreči je dolg samo 20cm in je slep, nos pa uporablja za tipanje. Medtem, ko se nahaja v vašem revesju in se preriva do srca. Z psom.

11. Velika rdeča meduza



Meduza poslana iz Dantejevega devetega kroga pekla. Strokovnjaki o tej meduzi ne vedo veliko. Obstaja par slik, toda to je vse. Potem ni bilo nobenega junaka/bedaka/preživelega, ki bi skočil v morje in jo gledal od blizu. 

12. Prozornoglava riba


 
Malce podobna delfinu, kajne? Ne! Narobe! Tole je že spet ena evolucijska mindfuck specialiteta iz globokega morja. Oči nima spredaj, toda jih ima fiksirane na vrhu možganov. Da, tiste zelene krogle, znotraj glave. I know where Satan lives.

13. Volčja past




Da, zadnji dokaz, da Lucifer in banda živijo 10km pod morsko gladino. Riba z ribiško palco na čelu! Imenujejo se pa volčja past zaradi tega, ker ima 3x večjo zgornjo čeljust, kot spodnjo. In ker lovi pse:D.






P.S. Oprostite, ker nisem našel pravih imen teh živali. Toda, ker se bojim za vašo varnost jih raje nisem dal :D

2 komentarja:

  1. Hahahaha...ja evolucija je zanimiva stvar. Ampak čez št.9 j pa ni...js bi tut mela tako opičkooo:D:D

    OdgovoriIzbriši
  2. fajna objava čeprou glede 12... men s zdi d sm enkret gledou en dokumentarc d j ena riba celo cela prozorna. vem čudn ne m držat za besedo pa obtožt z krivovernika takoj sam zdi s mi d sm tu vidu

    OdgovoriIzbriši