sreda, 19. maj 2010

...

Danes sem bil na protestih na prešercu... Toda ne bom govoril o tem. Pisalo bo mnogo, mnogo drugih od navadnih, neznanih blogerjev, kot sem jaz, do največjih televizijskih hiš.
Ne, ne bom pisal o tem. Pisal bom o problemu, ki se zadnje čase pojavlja. Verjetno ste že slišali za ta problem. Je ogromen problem, ki je prišel iz interneta in sej je zaril v televizijo. Ta problem se imenuje: "I`m FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!!"
Da, Fred je prišel na televizijo, k sreči, ali bolje rečeno na žalost na Nickelodeon, neki otroški prgram in v njegovem filmu sodelujejo nekateri bolj in nekateri manj znani igralci, kot so Hayden Panettire, navijačica v Herojih, Oscar Martinez iz NBCjeve Pisarne in profesionalni vresler, katerega ime pa ni važno.


Toda, če priznam, moram čestitai igralcu Lucasu Alanu Cruikshanku, ki igra Freda, saj je ustvaril lik, ki se je ne le obdržal, vendar je pritegnil ogromno medijsko pozornost, se dobro prodaja in bo dobil svoja, (dva, ja), filma. Če bi ustvaril malce mnogo manj nadležen karakter, bi si tudi jaz pridružil Fred ovfriji. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar